top of page
Team%2520Photo_edited_edited.jpg

Career

 

Brinner du också för att testa? Vill du får världen att fungera bättre?
Vill du arbeta inom flera branscher med olika projekt? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss!
Hos oss får du jobba nära dina kollegor i både stora och små projekt då vi är ett litet team, du får utveckla dina tekniska färdigheter, beredda din erfarenhet och hantera egna projekt.

Vi söker dig som vill leda utvecklingen av test och kvalitetssäkring framåt, inte följa den. Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och kultur, och att den bästa arbetsplatsen skapas när du som anställd själv får möjlighet och frihet att vara med att påverka - metoder, utveckling, utbildning, ledighet osv.

Så om du letar efter en framtid inom test –och mätteknik, kolla in våra lediga roller!

Image by Science in HD
Test Developer

Location: Gothenburg

Experience: Graduate or Early Career
 

You will primarily be working in-house assisting and then creating complete testing solutions (from design to result management)

 

Image by ThisisEngineering RAEng
Systems Architect

Location: Gothenburg

Experience: Background in Testing or R&D
 

You will be responsible for creating complete test systems, budget/time management and developing new products/services

IMAG0947-01.jpeg
IMG_0690.JPG
IMG_0576.JPG

A place for all fo you

Development

 Ständigt lärande är ett av våra absolut starkaste grundfundament. Att utvecklas för att vara de absolut bästa konsulterna marknaden kan erbjuda. Att lära, både av våra framgångar och misstag.

Activities

Vem som helst av oss kan ta initiativ och driva aktiviteter och events. Därför händer det något nästan hela tiden.
Allt från skidresor och vinprovningar till hackathons och utbildningar.
Vad har du för intresse?

Training

Precis som andra företag erbjuder vi friskvård. Men vi talar inte om vilken anläggning du måste bli medlem på utan det bestämmer du själv, bara det är okej enligt rådande regler från Skatteverket.

After work

Att umgås i glada vänners lag, det tycker vi om. Och vi är väldigt nyfikna. Det är en vinnande kombination. Att träffas med öppenhet och respekt för varandra och varandras olikheter. Spännande möten blir det.

Our Culture

Vårt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att nå sina mål och skapa en värld som fungerar! Vi sätter våra medarbetare först och har arbetat för att skapa en stark företagsanda. Vi vet att om vi förväntar oss det bästa resultatet av dig, förväntar du dig det bästa av oss!

För att göra detta har vi ändrat hur vårt företag fungerar. Hos oss ansvarar medarbetarna själva för att budgetera arbetsutrustning och köpa in det som passar deras behov bäst. Vi har tagit bort den traditionella hierarkiska ledningsstrukturen vilket har lett till att kollegor/alla/man hanterar sina egna projekt.

Vi anordnar regelbundna internationella konferenser och lokala evenemang, allt ifrån medeltida svärdskamp, fallskärmshoppning inomhus till en resa till Alicante. Alla medarbetare att välkomna att ta initiativ och driva aktiviteter året om.

20221007_122151.jpg

Meet the team

Vi är ett härligt gäng ingenjörer, med över 100 års samlas erfarenhet av testbranschen. Många av oss har tidigare arbetat för företag som Ericsson och Endevo. Vi är specialiserade på olika områden eller mjukvara och litar på varandras expertis.

Mats_edited.png

Mats Backlund

QESTIT Systems CEO

Mats Backlund divides his time between working on test systems and acting as ADDQ Systems's sales co-ordinator.

Mattias Ericsson kopia.jpg

Mattias Ericsson

R&D Manager, Architect

Mattias Ericsson has over 10 years of experience working for ADDQ Systems and is a lead developer behind ADDQ's software range.

170616_fyrberg_25136_low_res (kopia).jpg

Styrbjörn Ekman

Test Consultant, QMAX

Styrbjörn Ekman is the creator of QMAX, ADDQ's R&D test software. He works on-site with customers to achieve their goals.

bottom of page