top of page
Team%2520Photo_edited_edited.jpg

About us

 

Vi är ett konsultbolag i Göteborg som funnits sedan 2009, vi är specialister inom test- och mätteknik och levererar lösningar såväl som kompletta testsystem anpassade för just dina behov. Vi har över 100 års samlad erfarenhet inom yrket och hjälper företag i alla typer av branscher och
produktutvecklingsstadier att nå sina mål.

Vi skapar en värld som fungerar genom att leverera kvalitativa testlösningar och system.
Vi säkerställer att det fungerar som utlovat, att dina produkter håller den kvalitet du vill haoch ger dig en trygghet så att du ka fokusera på dina affärsmål. Vi finns vid din sida under hela resan, från kravställning till leverans och eftersupport.

I en värld där allt går fortare och kraven blir högre gäller det att hitta rätt balans mellan tid, funktionalitet och pengar. Vi kan hjälpa er med det. För en effektivare kvalitetssäkring som förbättrar er utveckling och kortar ner utvecklingstiderna, handlar om att se över era arbetssätt och införa nya metoder där det behövs.

IMG_0518.JPG
20221007_122151.jpg
IMG_2089 (1).jpg

Question everything

 

“Question Everything!” syftar till att hedra nyfikenheten som finns inom oss. Att ständigt utvecklas, se saker från olika perspektiv, hylla det som är annorlunda och aldrig nöja sig med konventioner.
Vi vill hela tiden utvecklas till att bli en bättre arbetsgivare, till att bli en bättre leverantör och i det stora hela bli ett bättre företag. Det gör vi bäst genom att testa, vrida och vända på saker och ting,
såsom vi gjort hela tiden.

Vi är ett värderingsstyrt bolag. När ADDQ startades var det med målet om att förändra världen, konsultvärlden. Man hade ledsnat på de förtag man jobbat på då de blivit för opersonliga, storskaliga och hierarkiska. Medarbetaren och kundens bästa stod inte längre i fokus. Vårt bolag byggs utifrån våra medarbetares värderingar och perspektiv, vi skapar en arbetsplats där vi själva vill jobba på!

 

Social Responsibility

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi även se efter vad vi kan bidra med till samhället. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är säkra på att det kommer att göra skillnad i slutändan. Vi stödjer:
 

  • Röda korset och deras arbete i Ukraina och kriget

  • Stadsmissionen och deras arbete för barn och familjer som lever i social utsatthet

  • Cancerfonden och arbetet kring cancerforskning.

AEnB2UpHroa8PxSy2idfxouMHQa0pr3uDGA8m3Znlp6BtDgWtw4Ek-xxwrkiJkcnmIxF9VURWx07oErteI_DU5HKjk
bottom of page